– Et bevis på at vi har en sterk tropp

Joe Allen mener at 4-1 seieren over Stoke dokumenterte at Jürgen Klopp råder over en sterk stall i Liverpool.

Liverpool-manager Klopp gjorde hele sju endringer i startoppstillingen mot Stoke, sammenlignet med det mannskapet som startet bortekampen mot Borussia Dortmund. Men alle endringene så ikke ut til å virke negativt inn på laget.

– Du kan ikke be om mer enn dette. Det var en flott seier, og en god prestasjon fra start til mål, sier Joe Allen til Liverpoolfc.com.

– Vi fikk et lite skremmeskudd da de utlignet, men vi kom over det og scoret fire fine mål.

– Vi snakket en god del om alle endringene som ble gjort, men vi hadde tro på dette. Vi har tro på at vi har en sterk stall. Det er fint når du kan gjøre så mange endringer, og likevel prestere på dette nivået, konkluderer waliseren.

Midtbanespilleren fikk trampeklapp da han ble byttet ut mot slutten av kampen.

– Det er spesielt å få en slik hyllest fra publikum, så det er jeg takknemlig for.

– Nå fokuserer vi på returkampen mot Dortmund

26-åringen ser nå fremover til torsdagens returkamp mot Borussia Dortmund.

– Det er vanskelig når du må spille en kamp som denne mot Stoke mellom to svært viktige og spennende kamper som vi har i Europa League nå. Men vi ønsket å konsentrere oss fullt og helt om Stoke-kampen, og sørge for at vi ikke hadde et øye på returkampen mot Dortmund.

– Etter å ha feiret denne seieren retter vi nå fokuset mot det som blir en svært viktig kamp på torsdag. Vi møter veldig tøff motstand, men vi bet godt fra oss i den første kampen og fikk et godt resultat. Nå må de komme til Anfield, og det blir ikke lett for dem.

Allen avslutter med å hylle Divock Origi, som scoret to av målene mot Stoke.

– Han har vært svært god i hele år. Det at vi kunne sette ham inn i andre omgang skapte trøbbel for Stoke. Jeg tror ikke de likte det. Han gjorde to mål til, og jeg håper han fortsetter slik.

LES OGSÅ: Hinter om startplass for Allen mot Dortmund