- Et øyeblikk jeg aldri kommer til å glemme

Adam Lallana ble matchvinner i thrilleren på Carrow Road med sin første ligascoring for sesongen, på en dag hvor det var tvilsomt om han ville bli friskmeldt.

- Det var bare et av de store øyeblikkene, fortalte Adam Lallana til Liverpool Echo etter at han hadde avgjort 5-4 kampen mot Norwich fem minutter på overtid.

- Jeg traff ikke ballen glimrende, men så fort den spratt i bakken visste jeg at den var på vei inn og jeg var avgårde.

- Jeg løp rett mot manageren, som var halvveis inne på banen!

- Det at jeg ikke har scoret er noe som har plaget meg litt, da jeg alltid ønsker å bidra for laget. Med denne feiringen og det at det gav oss tre poeng var det verdt å vente på.

- Det var et øyeblikk jeg aldri kommer til å glemme.

Kun én treningsøkt

- Det kunne veldig lett ha skjedd at jeg hadde vært på Melwood i dag, fått behandling og blitt spart til kampen mot Stoke på tirsdag, fortsatte Lallana.

- Jeg trente bare med troppen på fredag og kun fått behandling tidligere i uka.

- Kreditt til legeteamet som er førsteklasses. De oppmuntret meg til å reise og sørget for at jeg var klar. Heldigvis var jeg i stand til å komme inn fra benken og være involvert i et par av målene.

Gir aldri opp

- Det var et slag midt i fleisen da Bassong scoret en utmerket goal og det ble 4-4. Jeg spurte dommeren hvor lenge det var igjen og han sa at vi hadde spilt fire minutter overtid slik at det var ett minutt igjen.

- Vi gikk rett i angrep og heldigvis havnet ballen foran meg. Vi har en innstilling i troppen om aldri å gi opp, det er noe manageren har fått inn.

- Det var herlig å kunne feire med fansen etter kampen.

- Nå må vi sørge for at vi kommer oss fort og er klare for en enorm kamp på tirsdag.