– Europacupkamper får frem det beste i oss

Simon Mignolet mener at Liverpool-spillerne presterer best når mye står på spill.

Liverpool møter Villarreal i den første semifinalen i Europa Leauge torsdag kveld, og Mignolet vet at et godt resultat i Spania vil ha mye å si for Liverpools sjanser til å nå finalen i Basel den 18.mai.

Oppgaven blir imidlertid alt annen en enkel. Villarreal ligger på fjerdeplass i La Liga, og det er verdt å merke seg at de hjemme på Estadio El Madrigal har plukket 10 poeng fra kampene mot Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid og Athletic Bilbao denne sesongen. Dette virker imidlertid ikke å bekymre Mignolet.

– Ting går veldig bra for oss for tiden. Det er stor entusiasme i klubben etter våre fremskritt i Europa League, og disse kveldskampene er det enkelt å motivere seg for. Vi skaper sjanser, og spiller veldig god fotball, og scorer mange mål. Vi må holde det gående nå. Supporterne har vært fantastiske, og det gjør oppgaven mye enklere for oss, sier Liverpool-keeperen til Daily Mail.

– Vi kjemper for hverandre

Liverpool har fått drøye 2000 billetter til bortekampen, men det er ventet at mange scousere vil reise til Spania uten billett.



– Når du tar på deg drakten vet du at du må vinne. Manageren har jobbet med visse sider av vårt spill, som det å presse hardt høyt i banen så snart vi mister ballen. Han ønsker at vi skal presse motstanderen, og vinne ballen tilbake raskt.

– Det er alltid veldig farlig for motstanderen å miste ballen når vi presser høyt, og da kan vi benytte våre raske spillere som er villige til å kjempe for hverandre. Vi er alle sammen om dette, og alle jobber veldig hardt.

LES OGSÅ: Rafa ønsker LFC lykke til mot Villarreal