– Får mer å rutte med enn sine forgjengere

Liverpool-ledelsen kommer til å stille store ressurser til rådighet for Jürgen Klopp når manageren skal ut på transfermarkedet i sommer.

– Jürgen Klopp er blitt lovet full støtte til store utskiftinger i spillerstallen, for å gjenoppbygge Liverpools tropp i sommer, skriver velinformerte Chris Bascombe i Telegraph.

Journalisten slår fast at Klopp vil få mer penger å rutte med enn noen av sine forgjengere i managersetet på Anfield.

– Liverpool-ledelsen har ikke fastsatt noe bestemt budsjett, men den nye TV-avtalen gir Klopp pengene han trenger til å foreta de tiltakene han mener er nødvendig, skriver Bascombe.

Mario Götze står på ønskelisten

– En spiller av Mario Götzes kaliber står på Klopp sin liste over transfermål, hevder Telegraph-journalisten.



Bascombe nevner, i likhet med Paul Joyce i Express, også den polske landslagsspilleren Piotr Zielinski, som Liverpool forsøkte å få fatt i allerede i januar. Midtbanespilleren er for tiden på lån hos Empoli fra Udinese. En klubb som eies av Watford-eier Giampaolo Pozzo, og Liverpool forsøkte å forhandle frem en overgang for 21 år gamle Zielinksi i forbindelse med at Watford ønsket seg Liverpool-spissen Jerome Sinclair.

Klopp er også interessert i Leicesters 18 år gamle venstreback Ben Chilwell, og Bascombe konstaterer at tyskeren også ønsker seg en ny keeper og en ny spiss.

– Sju nye spillere har gjerne kommet inn porten på Anfield hver sommer, men Klopp kan fort hente inn flere nye ansikter enn det, når man regner med Joel Matip og Marko Grujic, skriver Bascombe.

– Simon Mignolet signerte nylig en ny femårskontrakt, men kan fort være degradert til reservekeeper når pre-season starter, slår Telegraph-journalisten fast, før han fortsetter:

– Venstreback Alberto Moreno har ikke imponert, og ingen av dagens midtstoppere har stått frem som ledertyper.

Forberedt på utskiftninger

Lagkaptein Jordan Henderson synes å være forberedt på at utskiftninger vil komme.

– Jeg tror at Klopp ønsker å sette sitt preg på laget gjennom å være aktiv på transfermarkedet. Det tror jeg alle managere ønsker å gjøre egentlig, siteres Liverpool-kapteinen av Telegraph.

– Jeg er sikker på at Klopp kommer til å hente inn spillere i sommer, for å styrke laget og gjøre oss bedre, noe som vil gi oss en bedre mulighet til å vinne trofeer, legger han til.