– Flanno hadde full kontroll på Sterling

Nathaniel Clyne ble imponert over back-kollega Jon Flanagan i 3-0 seieren over Manchester City.

Flanagan spilte sin tredje kamp for Liverpools førstelag etter et 20 måneder langt skadeavbrekk, og oppgjøret var hans første ligakamp siden mai 2014.

- Jon leverte kvalitet. Han møtte en vanskelig spiller i Raheem, men hadde ham i lomma. Han taklet ham kontant, og spilte en god kamp, sier Clyne til Liverpoolfc.com.

– Jeg ble veldig imponert. En spiller som har vært ute i lang, lang tid spilte som han aldri har vært borte. Han har levert kvalitet etter at han kom tilbake i form, og det er bra for klubben å ha konkurranse om plassene, sier Clyne, som selv ble flyttet over på venstrebacken for å gjøre plass til Flanagan.

– Jeg har spilt i den posisjonen tidligere. Det er samme jobben, bare på andre siden. Men skal jeg spille der mer, må jeg nok begynne å trene mer med venstrefoten! Jeg spiller dog gladelig der for laget.

Mye å se frem til

Clyne fryder seg over den fine seieren over City.

– Vi leverte en kamp av ypperste merke. Vi gikk løs på dem fra avspark av, og ga dem aldri tid eller rom med ballen. Vi var solide defensivt, og gode når vi gikk fremover. Vi gjorde tre mål og holdt nullen. Det var en velfortjent seier.

– Vi slo tilbake etter ligacupfinaletapet. Det var flott at vi klarte å vise at vi er i stand til å slå dem.

– Vi har fortsatt en del kamper som skal spilles, og det er mange poeng å spille om. Vi har fortsatt muligheter til å klatre på tabellen i ligaen, og vi er også med i Europa League. Så vi har mye å se frem til. 

LES OGSÅ: – Jeg måtte bare takle Sterling

 

🌧☔️🌪

Et bilde publisert av Jon Flanagan (@jonflan38)