– Gir ikke opp topp fire

Jordan Henderson har ikke gitt opp håpet om at laget kan avslutte sesongen sterkt nok til å nå målet.

Liverpools målsetning for denne sesongen var en topp fire-plassering. Med 16 serierunder igjen er de røde åtte poeng bak Tottenham. Jordan Henderson gir ikke opp håpet om at det kan gå.

 

– Vi må holde det gående helt til slutt, og se hva som skjer. Som jeg alltid har sagt, enten du er der oppe eller ikke, så må du ta hver kamp som den kommer, sier Liverpool-kapteinen til Echo.

 

– For øyeblikket er vi ikke det, men vi må bare kjempe videre, spille bra, og jeg er sikker på at vi vil vinne flere kamper enn vi taper. Vi ønsker å vinne alle troféer vi kan, enten det er FA cupen, Capital One Cup eller Europa League. Uansett hva det er, så må vi sørge for at vi gir alt vi har.

 

– Det er tøft å reflektere for øyeblikket, fordi det var så skuffende.

 

Svake foran mål

 

Henderson kom til flere skuddforsøk mot søndag, men fant ikke veien til nettmaskene.

 

– Det er så klart skuffende. Når det kommer til spillet, så var det bra til tider, men ikke bar nok til å vinne kampen. Vi scoret tre mot Arsenal, og skapte sjanser. Vi kunne bare ikke avslutte mot Manchester United av en eller annen grunn. Vi må holde det gående.

 

– Jeg mener virkelig at vi har en bra stall, men kamper som på søndag må vi vinne. Vi må være bedre i enkelte situasjoner, men vi må bare fortsette til slutten på sesongen og se hva som skjer.

 

Trener på dødballer

 

Liverpool slipper inn flest mål på corner i Premier League. Målet til Wayne Rooney på søndag var det syvende fra dødball i ligaen.

 

– Vi trener mye på det på treningsfeltet, så det var skuffende. Vi slapp inn et billig mål på dødball mot Arsenal, og selv om det var en god heading av Fellaini, så måtte me vi reagere og være først på andreballen. Kanskje vi må konsentrere oss mer. Jeg vet ikke, men vi må gå til neste kamp og spille bra.