– Han er en av de gode menneskene

Mamadou Sakho har vist stort hjerte for vanskeligstilte på Merseyside. Nå ber en frivillig organisasjon folk også vise et stort hjerte for Sakho, mens dopingsaken ruller.

Mamadou Sakho går utvilsomt gjennom en av sine vanskeligste perioder som profesjonell fotballspiller, etter at dopinganklagene mot han ble kjent i helgen.

Sakho har blitt svært populær på Anfield, og har også bidratt i mye frivillig arbeid på Merseyside. En av organisasjonene han har vært involvert i er «An hour for others», og de har nå lagt ut en støttemelding til Sakho på sine Faceboook-sider.

«Vi håper virkelig at det ikke er en heksejakt på Mamadou Sakho. Han er en topp, topp kar», skriver de i innledningen.

Liverpoolsupporteren Kevin Morland startet «An Hour For Others» for nøyaktig ett år siden. Ideen er at man skal gi litt av sin egen tid for å hjelpe andre.

På en av jobbene i vinter dukket Sakho opp. Han har blant annet hjulpet barn på Anfield-området i fransktimene, og han mente AHFO var noe han ønsket å bruke tid på.

Desperat etter å hjelpe

De skriver at Sakho så seint som i forrige måned var involvert i organisasjonens arbeid.

«Han er desperat etter å hjelpe familier og barn i byen vår sammen med oss og også i Senegal, han ønsker å bygge en skole der.»

Sakho skal også ha tilbud seg å ta med barn og foreldre som organisasjonen har jobbet med til Disney Land i Paris, med alle utgifter betalt.

«Han er en av de gode menneskene, og jeg håper denne siden av han blir vist og ikke at han er en jukser, han er en diamant og står ut fra så og si alle fotballspillere som ekte, med beina godt plantet på jorda og et skikkelig menneske som aldri har glemt sine røtter», skriver «An Hour For Others». 

LES OGSÅ: – Tapet av Sakho skal ikke få ødelegge for oss