– Han vil sette et klarere stempel på oss

EM-klare Simon Mignolet ser frem mot Jürgen Klopps første pre-season som rød manager.

– Vi var ikke i stand til å trene mye med alle kampene vi spilte – kampene var vår trening – så dette gir ham en mulighet til å bruke mer tid til å jobbe med alt han forventer av oss, sier keeperen til nettstedet Goal.

En rekke spillere, inkludert Mignolet, som ble inkludert i Belgia-troppen til EM, er riktignok opptatt med landslagsfotball den neste måneden, men Liverpools manager har sammen med staben lagt en plan for sommeren.

– Vi er på vei i riktig retning

De røde skal nemlig gjennom et krevende treningsprogram, der Klopp nylig bekreftet at det blir flere triple treningsøkter om dagen. Spillerne som er opptatt med EM, Copa América og OL, får individuelle planer.

Les også: Klopp: – Vi har en spesiell plan for spillerne

– Sjefen vil at vi skal jobbe steinhardt i forberedelsene til neste sesong for å være sikker på at vi kan håndtere intensiteten og kravene hans, forklarer Mignolet.

Saken fortsetter under.

– I løpet av managerens sju måneder her har vi sett at vi er på vei i riktig retning, og under sesongoppkjøringen kan han i større grad sette sitt stempel på oss og implementere filosofien sin mer.

Sommerprogrammet inkluderer blant annet tre oppgjør i International Champions Cup (ICC) – mot storklubbene Chelsea, AC Milan i USA, og Barcelona på Wembley – samt treningskamper mot Tranmere, Fleetwood, Wigan og Huddersfield.

– De store kampene i ICC, mot såpass store lag, gir de beste forberedelsene. Det kommer til å bli noen herlige gjennomkjøringer, og noe å se frem til, sier Mignolet.

Les også: Har styrket støtteapparatet før sommeren