- Håper fansen er overbevist nå

Dejan Lovren håper at han med seiersmålet mot Borussia Dortmund vant over mange av skeptikerne på tribunene.

Lovren hadde ingen god første sesong etter overgangen fra Southampton, og ble kritisert av mange Liverpool-supportere for sitt stopperspill i den røde drakta. Denne sesongen har imidlertid kroaten vokst med oppgavene, og har de siste ukene levert solid stopperspill.

– Feiringen av scoringen mot Dortmund var mest et uttrykk for lettelse. Det er vanskelig å beskrive. Jeg har vært sint, og brukte aggresjonen til å stange inn ballen. Det var en blanding av mange følelser, sier Lovren til Daily Mail.


 
– Jeg ønsket å gjøre noe spesielt, slik at jeg kunne rette på inntrykket etter en svak start på Liverpool-karrieren. Kanskje folk aksepterer meg nå, undres kroaten.

– Det øyeblikket du treffer ballen klokkerent, er slike øyeblikk alle spillere trenger. Jeg var så stolt og så sint. Jeg følte at jeg ville si at «dette er meg», dette er Dejan, han som kjemper til siste slutt, og som aldri vil gi seg.

God kjemi

Lovren legger ikke skjul på at Jürgen Klopps inntreden som Liverpool-manager har hatt mye å si for den positive utviklingen hans.

– Klopp har bare fått meg til å jobbe hardere og yte mer. Han presser alt ut av meg, om du skjønner hva jeg mener. Jeg liker den positive energien han gir oss. Han har ikke sagt noe spesielt til meg, så det er kanskje bare at vi har en god kjemi, om du forstår?

– Jeg sluttet aldri å tro på meg selv, for jeg kjenner mine kvaliteter. Det var ikke slik at jeg hadde glemt å spille fotball, men jeg manglet selvtillit. Når jeg har selvtilliten i orden, når jeg har støtte fra folk i klubben, manageren, de andre spillerne og fansen, da kan de fortelle hva de krever av meg, og jeg vil gjøre det. Jeg vil score et mål til, og alt annet jeg blir bedt om. 

LES OGSÅ: – Vi må tenke som om det fortsatt står 0-0