– Hver kamp er en finale nå

Liverpool får en hektisk april-måned med åtte kamper. Philippe Coutinho tror det er fult mulig å nå topp fire med en sterk sluttspurt.

Søndag klokka 14.30 er det avspark på St Mary's Stadium. Før kampen ligger Liverpool på 9. plass på tabellen på lik poengsum som Southampton på 8. plass.

Liverpool har spilt to færre kamper enn dagens motstander, og har gode muligheter til å avansere på tabellen med seier søndag.

– Vi vet at vi ikke gjorde det så bra i starten av serien, men vi kan avslutte sterkt og nå målet om å komme opp i topp fire.

– Vi har muligheten, vi vet det, så vi må tenke at hver eneste kamp er en finale. Vi må fokusere på hver eneste kamp. Det har ingen ting å si hvem motstanderen er, eller om vi spiller hjemme eller borte, sier Coutinho til Liverpoolfc.com.

Liverpool jakter sin fjerde strake seier i Premier League, noe som ikke har skjedd siden mars i fjor.

Åtte kamper i april

April blir en svært hektisk måned for Liverpool med åtte kamper.

2. april møtes Liverpool og Tottenham på Anfield, Stoke venter hjemme søndag 10. april, før det er bortekamp mot Bournemouth 15. april.

20. april er det lokalderby mot Everton på Anfield, Newcastle kommer så på besøk 23. april, før måneden avsluttes med tur til Swansea 30. april.

Mellom Premier League-kampene er det også kvartfinaler i Europa League mot Borussia Dortmund 7. og 14. april. Hvis man går videre derfra spilles første semifinale 28. april, da blir kampen mot Swansea flyttet til søndag 1. mai. 

Premier League-sesongen avsluttes med kamper mot Watford og Chelsea hjemme 7. og 11. mai, og West Brom borte 15. mai. 

Etter søndagens kamp gjenstår det seks hjemmekamper og bare tre bortekamper i serien. 

Se hele terminlista her. 

LES OGSÅ: Neste uke tømmes Melwood for spillere