– Jeg ble født til å være en leder

Dejan Lovren var lettet, stolt og sint da han sendte Liverpool til semifinale. Nå ønsker han bare at fansen skal være stolt av ham.

Dejan Lovren blir stadig vekk minnet på at starten på hans Liverpool-karriere ikke var av det beste slaget.

Men da han stanget inn seiersmålet mot Borussia Dortmund på overtid i kvartfinalen i Europa League, fikk han endelig muligheten til «en ny start» i den røde trøya.

– Beste øyeblikket i karrieren

– Dette er en god start for meg til å virkelig skape bånd til fansen. En av de beste dagene i mitt liv var å gå til Liverpool, men målet er det beste øyeblikket mitt i karrieren, sier Lovren til Sunday Times.  

Torsdag kan Lovren og Liverpool ta første steg mot sin første europacupfinale siden 2007.

– Jeg vil gjøre meg bemerket her. Jeg vil at folk skal være stolt av meg, og at de skal kunne si at «det var Dejan, han spilte for oss», sier 26-åringen.

– Jeg vil ha trofeer, og jeg vil at man skal tenke på meg som en leder her. Jeg er fortsatt ung, men jeg ble født til å være en leder, sier han.

Alle spillere trenger slike øyeblikk

Da Lovren stanget inn seiersmålet på Anfield gikk det følelser av både lettelse og sinne gjennom hodet hans.

– Det handlet om alt som har skjedd de siste månedene og også de siste to årene. Alltid har jeg hatt søkelyset på meg. Det betyr mye å gjøre noe spesielt, så jeg kanskje kan si: «Jeg beklager for starten». Så nå kan kanskje folk si, «ok, vi aksepterer det».

– Alle spillere trenger det øyeblikket der man har en forbindelse med fansen. Jeg var så stolt og så sint, jeg følte at jeg sa «ja, det er meg, dette er den Dejan dere kjenner, som er en som kjemper til siste slutt, som aldri vi si at det er over, sier Lovren. 

LES OGSÅ: Hvem bør erstatte Sakho?