– Jeg er sterkere enn før

Daniel Sturridge sier at han føler seg meget bra om dagen og skulle ønske at denne sesongen ikke var over på lenge ennå.

– Jeg føler meg som en ny og forbedret versjon av meg selv, sa Sturridge ifølge Mirror, da han besøkte en skole i Liverpool.

Kroppen tåler mer

– Jeg har alltid sagt at det er en årsak til alt. Et større bilde og en større plan som Gud har for meg. Suarez har gjort det utrolig siden han reiste til Barcelona og vet du hva, jeg må tro at slik vil min skjebne også bli.

– Hvorfor? Fordi jeg nå trolig scorer mål som jeg ikke pleide å score. Jeg tror det har med tiden jeg ikke har vært på banen, men hvor jeg har sittet og sett på.  Jeg har også blitt sterkere enn før, min kropp er nå i stand til å tåle mer.

Er sulten

– Jeg er nå så ambisiøs, så sulten etter suksess, at det er vanskelig å si det med ord. Jeg er bare oppglødd for hver kamp som kommer og ønsker å løpe utpå der og prestere.

– Jeg føler meg utrolig akkurat nå. Det er bare så synd at sesongen snart er slutt, da jeg definitivt tror at jeg kan komme igjennom dette og oppnå hva jeg ønsker å oppnå.

Tviler ikke

– Jeg føler at kroppen tåler å spille så mange kamper som helst i rekkefølge uten å bryte sammen. Det handlet om å sørge for at jeg gjorde alt jeg kunne for at jeg kunne prestere, og jeg vet at jeg vil prestere.

– Det er klart at folk har tvilt på meg, men jeg tviler ikke på meg selv. Jeg tviler ikke på hva jeg kan gjøre. Jeg går ut på banen og prøver å forlate stadion slik at noen vil tenke «jeg liker måten han spiller på».

Daniel Sturridge vil ha vært skuffet over ikke å ha fått spilletid i torsdagens kamp mot Villarreal, men ventes å spille i søndagens kamp mot Swansea og trolig også i returen på spanjolene førstkommende torsdag på Anfield. 

LES OGSÅ: Klopp angrer ikke på spissvalget