– Jeg går til krig mot Yaya om vi møtes

Kolo Toure sier han ikke kommer til å ha noe kontakt med broren før etter finalen på søndag.

Kolo Toure mot Yaya Toure kan utvilsomt bli en spennende duell å følge i søndagens ligacupfinale. Hvis begge de to brødrene fra elfenbenskysten spiller på Wembley, er det første gang de to møtes i en finale.

– Hvis vi begge er på banen, vil det bli fantastisk å spille mot ham i en finale. Jeg håper jeg får møte ham, men hvis ikke er det viktigste at laget mitt vinner, sier Kolo Toure i et intervju med Liverpool Echo.

– Det vil ikke bli noe kontakt med Yaya før søndag. Ingen telefoner, ingen beskjeder, ingen følelser. Vi går begge til krig. Vi vil begge vinne. Så får vi snakke etterpå, sier Kolo om møte med sin to år yngre bror.

LES OGSÅ: Seks spillere uten kontrakt til sommeren

Har en rolle uansett

Kolo, som nå er 34 år, vant FA-cupen med Arsenal i 2005.

– Jeg kom hit for å hjelpe denne klubben med å vinne trofeer og på søndag har vi sjansen til å gjøre det. Det kan være min siste gang på Wembley og jeg vil få mest mulig ut av det. Det vil være veldig spesielt om jeg får spille.

– Spiller jeg ikke har jeg fortsatt en rolle, og det er å pushe de yngre spillerne og bruke min erfaring ved å snakke med dem og inspirere dem, sier han sympatisk.

Toure kom på free transfer fra nettop Manchester City til Liverpool i 2013.

LES OGSÅ: Dette laget tror vi starter finalen