– Jeg har ventet lenge på dette

Kevin Stewart sier at det er nesten er som en lettelse at han endelig kan vise at han nå kan spille på Premier League nivå.

- Ut fra hjemmekampen og 120 minutter her skulle vi ha vunnet og gått videre, det eneste som manglet var at vi ikke tok vare på sjansene, uttalte en skuffet Kevin Stewart til LFC TV rett i etterkant av at Liverpool var blitt slått ut av West Ham i FA-Cupen.

22-åringen kan imidlertid gå med hodet høyt hevet etter de to kampene mot The Hammers, hvor han har vært en av Liverpools beste i begge kampene.

- Dette er noe jeg har ventet på lenge, forklarer Stewart, som har spilt fire kamper for Liverpool, alle i årets FA-Cup. – På en måte er det som en letteste, det endelig å kunne få anledning til å vise hva jeg står for.

- På min alder er det godt å kunne vise at jeg kan holde nivået mot etablerte spillere fra Premier League. Tidligere i min karriere har det vært mot yngre spillere eller spillere fra lavere divisjoner.

- Jeg kommer ikke til å ta av etter dette men håper jeg kan bidra til at det blir ytterligere kamp om plassene på laget, svarer Kevin på spørsmål om han nå også øyner spill for Liverpool i Premier League.

- Det jeg vet er at uansett hva som skjer er jeg blitt en bedre spiller.