- Jeg kom ikke til Liverpool for å være reserve

Christian Benteke sier at Jürgen Klopp ikke synes han er nok involvert i kampene.

Christian Benteke er ikke fornøyd, etter at han ikke bare er blitt plassert på benken av Jürgen Klopp men også kommet bak Divock Origi i «rangeringen» av klubbens angrepsspillere. Mye tyder at spisskjøpet til £32.5M kan bli solgt til sommeren, og ytterligere sitater fra et intervju til belgiske «Sport/Voetbalmagazine» vil trolig ikke gjøre situasjonen bedre.

«Det er klart jeg var fornøyd (med overgangen til Liverpool). Jeg kom til en stor klubb, og jeg trodde at jeg endelig kunne slå meg til ro. Jeg visste at det kunne stå overfor noen vanskelige måneder, men at det ville fungere på lang sikt.»

«Under starten av sesongen, selv om jeg ikke scoret nok, viste jeg folk at jeg kunne spille, kunne kombinere. Jeg hadde tro på fremtiden.»

«Jeg skal være den første til å innrømme at jeg ikke har gitt valuta for pengene til en klubb som Liverpool, men på den andre siden kom jeg under ledelse av Brendan Rodgers som jeg visste ville gi meg muligheten til kunne vise hva jeg stod for.»

«Jeg visste at en ny trener kunne ha en annerledes oppfatning om meg, og det er hva som har skjedd. Jeg har spilt to hele kamper siden Klopp kom. Jeg kom innpå mot Leicester, og scoret. Jeg startet mot Sunderland og scoret, før vi tapte mot West Ham. Siden har jeg vært vraket.»

LES OGSÅ: - Manageren ignorerer meg

«Selv min far var irritert over at jeg måtte være reserve og sa at det ikke var noe jeg kunne gjøre noe med. Jeg snakket med Eden (Hazard) og med Marouane (Fellaini) som ga meg samme svar; når en trener ikke stoler på deg da er det ingen ting du kan gjøre.»

«Jeg ville ikke kommet til Liverpool hvis jeg ikke hadde tillit hos treneren. Til tross for den situasjonen jeg er i, er jeg nummer to på scoringslisten etter Firmino med åtte mål. Det er ikke så ille selv om jeg hadde håpet på flere scoringer.»

«Han fortalte meg at han ønsket jeg skulle involvere meg mer i spillet, noe jeg ser på som en av mine styrker», fortsetter Benteke om Jürgen Klopp.

«Jeg liker kombinasjonsspill, men kanskje gjorde jeg ikke de riktige løpene, slik at lagkameratene ikke fant jeg. Jeg har tatt til etterretning hans kommentarer og sagt til meg selv at jeg måtte tilvenne meg og forandre min spillestil.»

«Så husket jeg at Liverpool kjøpte meg for det jeg stod for. Den ideelle situasjonen ville være å beholde min identitet samtidig som jeg prøvde å tilvenne meg stilen til treneren. Hvis ikke det fungerer, da fungerer det ikke.»

LES OGSÅ: Ingen kamp for Belgia