- Jeg ønsker bare å spille for Liverpool

Jon Flanagan sier at drømmen er å følge i fotsporene til Jamie Carragher og ha hele sin fotballkarriere på Anfield.

- Bare det å være tilbake i Premier League er en herlig følelse, sier Flanno til Liverpool Echo.

- Jeg har savnet den sitringen det gir og det er fantastisk hver gang du kan ta på deg trøya og spille for Liverpool. Når du får en sjanse må du bare ta vare på den og jeg er fornøyd med hvordan det gikk.

- Nå fokuserer jeg kun på det å spille fotball og lar agenten min ordne om med det som er angående kontrakt, fortsetter scouseren om det faktum at hans avtale med Liverpool løper ut etter denne sesongen. – Jeg må bare gjøre det jeg kan for å vise manageren hva jeg står for.

- Jeg føler meg privilegert over å kunne være her. Det har alltid vært min drøm å spille for Liverpool. Jeg klyper meg hver dag i armen og håper bare at det vil komme mye mer.

- Carra og Stevie har begge betydd enormt for meg. Fra min første dag på Melwood ga de meg gode råd og ledet meg. Siden de også var lokale gutter forstod de min situasjon og jeg lærte så mye fra dem.

- Jeg er herfra og dette er min klubb. Jeg ønsker å bli her og hjelpe Liverpool til å vinne trofeer. Jeg ønsker å spille for kun en klubb.

- Jeg er klar for søndag, hevder Jon Flanagan til tross for at Jürgen Klopp i dag antydet at backen fortsatt behøvde lenger tid til å komme seg etter kamper som følge av sitt lange skadeopphold.

- Kneet er ikke noe problem. De fleste spillerne bruker to dager på å komme seg etter en kamp, det er ikke et tema.

- Det er klart at jeg ville ha elsket å kunne spille mot United, men det er ikke mulig nå. Jeg vil være der og heie de andre spillerne fram, kommenterer Jon om Europa League og det at han ikke ble tatt ut i troppen til Liverpool som ble registrert tidlig i februar.

- Jeg mener vi har gode sjanser mot United og vi har utvilsomt en tropp som kan være i stand til å gå hele veien.

- Det at jeg ikke får spille i Europa gjør at hver kamp i Premier League er enda viktigere for meg. Etter søndag kan jeg ikke spille på to uker. Det er ikke bra, jeg må benytte hver eneste mulighet best mulig.