– Jeg tror jeg har lært av feilene

Dejan Lovren tror han har lært fra tidligere feil, og trives sammen med Mamadou Sakho i midtforsvaret.

Liverpools midtstopperduo spilte en strålende kamp mot Borussia Dortmunds giftige angrep i går. Til sammen har Marco Reus, Pierre-Emerick Aubameyang og Henrikh Mkhitaryan scoret 75 mål denne sesongen, men mot Mamadou Sakho og Dejan Lovren var det lite de fikk til.

 

Lovren forteller at han trives sammen med franskmannen i midtforsvaret.

 

– Samarbeidet med Sakho er bra. Vi er et lag, og alle er viktige. Selv en tilfeldig på tribunen. Etter noen kamper sammen er det mye lettere å forstå hverandre, og vi håper å fortsette slik, sier Lovren til Liverpool Echo.

 

Kroaten har fått mye kritikk etter £20 millionersovergangen fra Southampton, men er nå inne i kanskje sin beste periode i den røde drakten.

 

– Jeg vil gjøre alt for laget mitt, og tror jeg har lært fra tidligere feil. Jeg er litt lurere nå, og har mer erfaring.

 

Måtte unngå gult kort

 

Dejan Lovren er en av spillerne som måtte stå over returen på Anfield dersom han pådro seg gult kort på Westfalenstadion i går. Han klarte å unngå det, men må være forsiktig i returen, dersom Liverpool skulle klare å komme seg til en semifinale.

 

– Det var tøft for meg, for jeg ønsker å spille hver eneste kamp - men dersom du tenker på gule kort så vil du få et gult kort, så jeg tenkte ikke på det. Jeg konsentrerte meg bare om kampen og mine defensive oppgaver, og det gikk greit.

 

 

Skuffet over uavgjort

 

Sluttresultatet i Dortmund ble 1-1, men Lovren mener det kunne ha vært bedre.

 

– Det var et bra resultat, men jeg tror vi kan være litt skuffet, fordi vi kunne ha vunnet 1-0, og det ville vært en perfekt kamp for oss. Vi mistet konsentrasjonen litt ved innlegget.

 

– Vi er fortsatt unge, og har mange unge spillere, men slike feil er kostbare. Det går greit - alt er fortsatt åpent. Alle jobbet bra defensivt - fra Origi til målvakten.

 

– Det var en flott innsats fra oss alle i forsvar, og det eneste som manglet var at Divock skulle score da han var alene med keeper i slutten av førsteomgang. Da kunne det ha blitt en annen kamp. 

 

Ser frem til atmosfæren på Anfield

 

Torsdag kl. 21.05 spilles returoppgjøret foran et fullsatt Anfield.

 

– Manageren sa at mange kom til å snakke om han, men at det er Dortmund mot Liverpool, og ikke Dortmund mot Jürgen. Det var en flott atmosfære. De hadde den 12. mann, men vi vil ha den 12. mann på Anfield så jeg tror det vil bli en annen kamp foran våre supportere. Jeg tror vi vil slå dem på atmosfære.