– Kjemper om Bundesliga-talent

Liverpool jakter på Mahmoud Dahoud fra Borussia Mönchengladbach, ifølge engelsk presse.

20-åringen beskrives som en kommende stjerne i tysk fotball, og har spilt for Tysklands U21-landslag. Jürgen Klopp skal ha latt seg imponere av spillerens utholdenhet og tekniske ferdigheter, melder The Times.

Dahoud, som er født i Syria, har markert seg med gode pasninger, både korte og lange, skriver Daily Express, som legger til at Klopp ønsker en spiller som kan styre spillet fra en dyp midtbaneposisjon.

Saken fortsetter under videoen.

I tillegg til Liverpool har både Manchester City og Manchester United stortalentet på radaren. Det samme har Borussia Dortmund, som de røde tar imot torsdag kveld.

Avisene skriver at Dahoud har samme agent som Liverpools Emre Can og utlånte Samed Yesil, men at det kan bli vanskelig å lokke til seg unggutten hvis laget ikke kvalifiserer seg for Champions League.

The Times legger til at Liverpool-interessen for Mario Götze fortsatt er sterk, og klubben tror på en overgang verdt mellom 15 og 20 millioner pund, og den polske landslagsspilleren Piotr Zielinski bekreftet nylig at Klopp er interessert i ham.

Les også: The Times: Götze ønsker å bli Liverpool-spiller

Fra før har de røde sikret seg Joël Matip og Marko Grujic, som begge slutter seg til klubben i sommer.