– Klopp tar turneringen seriøst

James Pearce i Liverpool Echo forventer at Jürgen Klopp stiller med et like sterkt lag som mot Aston Villa, når de røde gjester Augsburg i Europa League.

– Vi vet at Jürgen Klopp vil stille med et sterkt Liverpool-lag. Vi vet at Lucas Leiva vil være tilbake i troppen, noe som vil øke konkurransen om midtbaneplassene, sier Echo-journalist Pearce.

– Adam Lallana er ute på grunn av muskelskaden i baksiden av leggen, som holdt ham utenfor mot Aston Villa.

Det blir ingen Kevin Stewart å se heller. Liverpool er bekymret, og venter på siste nytt når det gjelder ham. Han skadet ankelen sin på trening på mandag, og man mistenker at leddbåndene er skadet. Han har hatt en scan, og Liverpool-ledelsen venter på resultatene fra den.

– Det er synd for Kevin, som har hatt noen fantastiske 5-6 uker siden debuten sin mot Exeter i FA-cupen. Han imponerte mot West Ham i FA-cupen, og fikk så Premier League-debuten. Han ville vært aktuell for å debutere i Europa for Liverpool i morgen kveld, men det vil ikke skje nå.


 

En route Germany..

Et bilde publisert av Jordon Ibe (@jordon_ibe)


– Jürgen Klopp har hele tiden gjort det klart at han tar denne turneringen seriøst. Det er en rute til Champions League for Liverpool, så jeg tror vi får se et lignende lag som slo Aston Villa på et slikt imponerende vis i helgen.

– Daniel Sturridge kom uskadet fra den testen, hans første ligastart siden oktober. Nå handler det om å skape en medgangsbølge for Liverpool, etter at det har vært så mye opp og ned i noen måneder. Klopp vil være desperat etter å få til en rekke med seire som kan bygge selvtillit foran ligacupfinalen på Wembley, som nå bare er ti dager unna.