– Lev i øyeblikket

Lucas Leiva har vært lengst i Liverpool av dagens spillertropp hos de røde. Brasilianeren vet ikke hva fremtiden vil bringe, men bekymrer seg ikke over det.

Lucas kom til Liverpool sommeren 2007, et halvt år før Martin Skrtel. Det er de to spillerne i dagens stall som har lengst fartstid med en liverbird på brystet. Begge blir nevnt blant de som kan ha en usikker fremtid når Jürgen Klopp begynner å sette sitt preg på spillertroppen etter denne sesongen, både gjennom kjøp og salg. Lucas har kontrakt i ytterligere et år til, og hvis han fullfører den har han vært ti år på Anfield.

- Jeg vil lyve hvis jeg sier at vi alle er helt avslappet angående dette da vi i virkeligheten ikke vet hva som kommer til å skje og hva som vil være hans planer for fremtiden, kommenter brasilianeren til Liverpool Echo angående hva framtidsutsiktene er under Jürgen Klopp.

Les også: "Lucas, Allen og Sturridge må spille mot Villarreal"

 Min erfaring er at du må leve i øyeblikket, prøv å spille bra og hvis du ønsker å være her så gjør ditt beste og fremtiden vil ta vare på seg selv.

- Dette er en klubb jeg har vært i over så mange år, spilte under så mange managere, sier veteranen med over 300 kamper, men som likevel ikke har fylt 30 år.

- Det er ikke grunn til å være redd for noe. Det er et spørsmål om å gjøre det vi kan og hvis det fungerer er det glimrende, hvis ikke må vi prøve å finne en løsning.

- Jeg tror folk ser på meg som en som har vært her i lang tid og slik føler jeg det også. Mine barn ble født her og jeg føler meg utvilsomt hjemme her.