- Liverpool passer meg perfekt

Mamadou Sakho sier at han liker en stabil tilværelse, og at han stortrives med å spille regelmessig for de røde.

- Ja, det er fint å spille regelmessig på laget. Med den nye treneren hos Liverpool har ting vært annerledes for meg, sier Mamadou Sakho til franske RMC, mens han er opptatt med det franske landslaget.

- Han er veldig medmenneskelig, veldig nærme spillerne og alle som er i klubben. Han er veldig hyggelig, fortsatt Sakho om sin nye manager Jürgen Klopp. 26-åringen har de siste ukene dannet et solid midstopperpar sammen med Dejan Lovren hos Liverpool.

- Han er veldig utagerende, men det er heller for å oppmuntre oss enn å være sint.

- I fotball kan mye hende utenfor banen. Det viktigste er at du hele tiden er konsentrert og opptrer seriøst. Den tidligere treneren tok sine valg, som jeg har akseptert. Jeg har alltid vært meg selv og møtt opp til trening med et smil om munnen.

- Med hånden på hjertet har jeg alltid trives i Liverpool, svarer Mamadou på spørsmål om han vurderte å forlate Anfield.

- Da jeg var i Frankrike forstod jeg ikke hvilken historie denne klubben har. Når jeg har kommet innenfor vet jeg at den er fabelaktig.

- Det er en fin atmosfære, laget er ungt og talentfullt.

 - Jeg liker virkelig denne byen, fansen og den utmerkede stadion. Jeg er en type som liker stabilitet, dette er noe som passer meg perfekt. 
LES OGSÅ: STOPPERPARET HAR VIRKELIG FUNNET TONEN