«Liverpools svake ledd»

Tidligere spiller og assisterende manager i Premier League, og spiller for Borussia Dortmund, hevder at han vet hvor Liverpool har sin akilleshæl.

Arbeidsmauren Steffen Freund har erfaring som spiller og assisterende manager for Tottenham. Tyskeren har også vunnet Bundesliga to ganger med Borussia Dortmund. Til Sky Sports News har han forklart hva han mener er nøkkelen for Borussia til å avansere i Europa League mot Liverpool, når lagene møtes foran et fullsatt Anfield på torsdag.

«En god start på kampen vil være veldig bra. Dortmund bør gå til angrep i de ti første minuttene, de må prøve å få Liverpool til å gjøre feil», forklarer Freund.

«Midtstopperne til Liverpool er deres svakeste ledd – Dejan Lovren og Mamadou Sakho. Hvis de blir satt under press, da gjør de feil.»

«De må bare ikke bli skremt», fortsetter Steffen Freund om det møte hans gamle klubb skal ha med The Kop. «Dette er den siste sjansen for Liverpool til å kvalifisere seg for Champions League til neste år. De vil ikke kvalifisere seg via Premier League.»

«Det er et veldig spesielt stadion. Den er så intim, så høylytt og følelsesladet. Dortmund skal imidlertid være vant til en lignende atmosfære på sitt eget stadion. De har trolig den beste arenaen i Europa.»

LES OGSÅ:- De beste kveldene som finnes