– Må kjøpe en ny keeper og en venstreback

Jamie Carragher er soleklar på hvor Liverpool trenger å forsterke til sommeren. Han mener Moreno må ut av laget allerede til neste kamp.

Sky sports ekspert Jamie Carragher var lite imponert over det han så av Simon Mignolet og Alberto Moreno da Liverpool tapte ligacupfinalen søndag.

Mignolet skulle tatt Fernandinhos åpningsmål i starten av andre omgang, da ballen gikk under ham fra skrå vinkel. I samme situasjon var Moreno svakt posisjonert, og lot Agüero stå helt alene. 

– Venstrebacken må ut av laget, sier Carragher, og viser til at Moreno har hatt flere kamper der han har vært svak - ikke bare denne søndagen.

Vil ha inn Flanagan

– Jon Flanagan er tilbake i form, og må inn på laget i midtuka. Klopp må bytte ut venstrebacken. Flanagan spilte venstreback da de nesten vant ligaen. Han kan ikke være verre enn Moreno, sier Carragher i Sky sports studio.

Selv om Mignolet rettet opp noe av inntrykket med noen feberredninger etter åpningsmålet, synes ikke Carragher det holder. 

– Keeperen har gjort noen fantastiske redninger i dag, men selv om du gjør noen gode redninger betyr ikke det at du har lov til å slippe inn et slikt mål. Og det er ikke noe som bare har skjedd i dag. Det er de to områdene Jürgen Klopp må gjøre forandringer på til sommeren, sier Liverpool-legenden. 

LES OGSÅ: Bedre bakover enn framover på Wembley