– Må unngå tap i den første kampen

James Milner har en klar oppskrift på hvordan England skal unngå en ny mesterskapsfiasko.

– Er det én ting jeg har lært, så er det at man ikke må tape den første kampen, uttaler James Milner i et intervju med liverpoolfc.com.
 
– Det er flott å få en seier og en god start, men dersom man jager vinnermålet, må man sørge for å være solid defensivt slikt at man ikke slipper inn når man selv jager scoring.
 
– Siden det bare spilles tre kamper i gruppespillet, blir det et fryktelig press om man taper den første kampen, mener den tidligere Man City-spilleren.
 

– England har litt av alt

Liverpools visekaptein mener landslagets variasjon i typer og ferdigheter kan være Englands nøkkel.
 
– Troppen har litt av hvert. Vi kan spille en rekke forskjellige formasjoner, og det er spillere med mange forskjellige ferdigheter. Fart, teknikk, soliditet og mer defensive spillere. 
 
– Jeg tror at siden troppen har mye forskjellige å by på, kan manageren plukke helt forskjellige lag, uten at det går utover kvaliteten.
 
Dette er Milners fjerde store turnering for England, og han gleder seg til å nok en gang gi alt i forsøket om å oppnå England-suksess.
 
– Det er først når man flyr til turneringen man virkelig får «turneringsatmosfæren». Aller er samlet, forhåpentligvis i fire-fem uker. Jeg blir nok ikke så nervøs for denne turneringen, siden det er min fjerde. Jeg får dog en nerve i forbindelse med de faktiske kampene, men jeg er nokså avslappet.