– Manageren var forbausende rolig

Divock Origi avslører litt av det som foregikk i Liverpool-garderoben i pausen under gårsdagens elleville kamp mot Borussia Dortmund.

Liverpool lå under 2-0 til pause, etter to scoringer i løpet av kampens ni første minutter, og det virket ikke som det var noen vei tilbake i kampen. Divock Origi tente imidlertid håpet med en tidlig scoring i andre omgang. Men Dortmund slo tilbake og gjorde 3-1 like etterpå, og den stillingen sto seg helt til 24 minutter gjenstod av kampen.

– Manageren var veldig rolig. Forbausende rolig, sier Origi til Liverpool Echo om det som foregikk i Liverpool-garderoben etter de første 45 minuttene.

– Det er kjennetegnet på en stor manager. Vi kunne ikke se noe tegn til panikk, ikke noe tegn til stress. Han trodde på oss og det hjalp til slutt, fortsetter belgieren.



– Han gir oss tro på oss selv, og vi forsøkte å betale ham tilbake. Vi forsøkte å betale tilbake fansen for støtten de ga oss, og alt annet.

– Vi vet hvilke kvaliteter vi har, og dersom alt annet faller på plass, da kan du spille med frihet.

LES OGSÅ: Aldridge tok helt av da Lovren scoret

– Det finnes ingen hemmeligheter i fotball. Du må spille med hjertet, og gi alt.

– Mange lag har kvaliteter, men når du har en god manager som er taktisk sterk, og har en god klubb med gode fans, da er det ingen annen hemmelighet. Da kan du oppnå store ting.

Fantastisk trøkk på tribunene

The Kop genererte et trøkk man ikke har opplevd maken til på Anfield siden semifinalen i Champions League mot Chelsea i 2005.

LES OGSÅ: – Dette er det vanskelig å beskrive med ord

– Manageren sa at vi lever for å oppleve kvelder som dette. Vi hadde ingenting å tape. Vi måtte bare kjøre på. Vi måtte spille og vise våre kvaliteter, tro på oss selv, og til slutt ga det oss seieren, slår Origi fast.

– Det var en spesiell kveld. I pausen sa han bare at vi måtte gjøre alt vi kunne for å gjøre dette til en spesiell kveld, som vi kunne fortelle våre barn og barnebarn om.

– Da vi kom til Anfield var stemningen allerede veldig spesiell. Supporterne tok veldig varmt i mot oss. I begynnelsen av kampen, selv om det var vanskelig, føltes det fortsatt veldig spesielt, og til slutt så vant vi!

(Video med tillatelse av TV2)