– Manglende stabilitet har kostet oss dyrt

Jordan Henderson mener at toppnivået til Liverpool er godt nok. Det er stabiliteten det skorter på.

Henderson trekker frem gårsdagens kamp mot Tottenham som et eksempel på at Liverpool kan matche hvem det skal være i Premier League.

– Det var en god fotballkamp å spille i, sier han til Liverpool Echo om Spurs-kampen.

– Tottenham er et veldig godt lag, og vi så det. Men vi gjorde det bra, og skapte flere gode sjanser. Dersom vi hadde vært litt mer nådeløse foran mål kunne vi tatt de tre poengene, men til syvende og sist var uavgjort et rettferdig resultat, fortsetter Liverpool-kapteinen.

– Jeg uttalte tidligere i sesongen at mangelen på stabilitet har kostet oss dyrt. Vi har levert prestasjoner av beste merke i noen kamper, og fått noen gode resultater. Men i andre kamper har vi ikke klart å nå opp på dette nivået, og vi har måttet betale for det.

– Vi har hatt en blanding av disse prestasjonene, og det er noe vi må forbedre. Men jeg mener vi er på vei i riktig retning. Vi blir bedre hele tiden.

– Selv om vi tapte i Southampton, så var første omgang der strålende. I perioder var vi veldig gode igjen mot Spurs. Vi hadde bare behøvd å være litt mer tålmodige med ballen til tider.

– Vi matchet et veldig godt lag som kjemper for Premier League-tittelen, så det viser hva vi er i stand til. En annen dag ville vi ha vunnet denne kampen.

Henderson mener at kampen mot Spurs var den ideelle testen før den viktige bortekampen mot Borussia Dortmund i Europa League.

– Det var en intens kamp mot Tottenham, og jeg er sikker på at det blir en like intens kamp mot Dortmund. Dette var en god test foran torsdagens kamp, og vi er klare for den, avslutter Henderson.

LES OGSÅ: Dortmund slo tilbake

 

A first half with chances for both teams ends 0-0. Come on, #LFC!

Et bilde publisert av Liverpool Football Club (@liverpoolfc)