– På tide at klubben gir noe tilbake

Supporterne forlanger ytterligere tiltak fra klubbens side når det gjelder billettpriser.

Liverpool-supporterne var klare i sin tale under et møte i Liverpool sentrum i dag. De forlanger at Anfield-klubben nå gir noe tilbake til supporterne fra inntekter fra salget av navnerettigheter og TV-avtaler.

Liverpools eiere valgte nylig å fryse billettprisene for de to kommende sesongene, men supporterne slår seg ikke til ro med det.

– Vi ser summene som blir nevnt i forbindelse med den nye TV-avtalen og salg av navnerettighetene til nye Main Stand, og vi ønsker at en liten prosentandel av dette skal komme supporterne til gode, uttalte Graham Smith i LFC Supporters Commitee under dagens møte, ifølge Liverpool Echo.

– Nå har klubben den perfekte sjansen til å gi noe tilbake, istemte Jay McKenna i Spirit of Shankly.

Etter møtet sa McKenna følgende til Echo:

– Dette var en god mulighet for oss til å snakke med supporterne, og forstå hva de tenker om klubbens nye planer. Vi ønsket å få en bedre forståelse av hva de ønsker skal være neste steg, og sørge for at supporterne får være involvert i dette.

– Vi ønsker å sørge for at alle våre supportere forstår hva klubben gjør, og at vi sørger for at supporterne får være med på å bestemme hva neste tiltak skal være for å få ned billettprisene.

– Billettprisene på Anfield må reduseres ytterligere. Hvordan det skal skje, kan vi være med på å diskutere. Vi skal ikke ha protester på alle kamper, men dette blir en gradvis prosess til vi kommer dit vi ønsker å komme.

– Vi har hatt forslag når det gjelder bortebilletter, og det vil bli aksjoner de to første helgene i mars for å sørge for at bortefans tas hensyn til av Premier League-klubbene. Vi kommer til å be Liverpool FC om å støtte de tiltakene som foreslås når det gjelder priser på bortebilletter.