– Ring meg, om du vil ha meg

Mario Götzes respons på ryktene om at han er ønsket av Jürgen Klopp i Liverpool.

Liverpool Echo skriver at Mario Götzes melding til Jürgen Klopp er: «Dersom du ønsker at jeg skal skrive under for Liverpool, så må du ringe meg.»

Götze har hatt en frustrerende periode under Pep Guardiolas ledelse i Bayern München, og har vært ute med en lyskeskade siden oktober.

Da 23-åringen ble konfrontert med Liverpool-ryktene under Bayerns treningsopphold i Doha, utelukket han et overgang nå i januar.

– Jeg kan utelukke en overgang til Liverpool i vinter. Jeg vet ikke hvor ryktene om Klopp og meg kommer fra, siteres Götze.

LES OGSÅ: – Jeg kjenner Klopp veldig godt

– Jeg har ikke hørt noe. Dere må spørre Klopp om han ønsker meg i Liverpool. Dersom han ønsker å hente meg, kan han kontakte meg.

– Jeg er under kontrakt her til 2017. Vi får se hva som skjer. Ingen har kontaktet meg ennå.

Guardiola blir erstattet som Bayern-manager av Carlo Ancelotti etter denne sesongen, og Götze innrømmer at italienerens ankomst kan få konsekvenser for hans fotballfremtid.

– Alt er fortsatt åpent. Vi får se hva som skjer etter sesongslutt. Det er selvsagt viktig hva en ny trener mener om meg. Trenerens planer er til syvende og sist helt avgjørende. Jeg kommer til å vente og se hvordan ting utvikler seg.

– Jeg har egentlig ikke tenkt så mye på fremtiden min i det siste, på grunn av skaden jeg sliter med. Men alt er åpent slik ting er nå. Alt avhenger av planene til klubben og den nye treneren.

LES OGSÅ: Götze er et transfermål for Klopp