– Sesongen har ikke vært helt slik jeg forventet

Christian Benteke beretter om en tøff første sesong i Liverpool.

– Ja, det har vært vanskelig. Jeg visste at alt jeg gjorde ville bli satt under lupen på grunn av prislappen min, siteres Benteke av Press Association.

LES OGSÅ: – Det var aldri i tankene mine å forlate LFC

Belgieren var Liverpools nest dyreste spillerkjøp gjennom tidene da han ble handlet inn av Brendan Rodgers for 32,5 millioner pund sist sommer.

– Men så lenge jeg har det bra med meg selv, går det greit. Jeg forsøker å jobbe hardt for laget mitt, og det er hovedsaken.

– Sesongen har ikke vært slik jeg forventet, men slik er fotballen. Du har noen gode perioder og noen dårlige perioder, og du må klare å håndtere begge deler.

– Dette er en del av fotballen av og til. Du har disse periodene. Men når manageren trenger deg, må du være klar og gjøre en innsats for laget.

Benteke synes det er vanskelig å spå om scoringen hans mot Crystal Palace vil få fart på Liverpool-karrieren.

– I fotball vet du aldri hva som vil skje. Jeg tar de minuttene manageren gir meg, og prøver å kjempe.

– Korrekt avgjørelse

Crystal Palace-forsvarer Damien Delaney brukte sosiale medier til å hevde at straffesparket som førte til Liverpools vinnermål på Selhurst Park aldri burde ha vært gitt.

– Jeg har sett situasjonen om igjen, og det var ingen knallhard takling, men han var borti meg, og det var korrekt avgjørelse, uttaler Benteke.

– Assistentdommeren var best plassert, og han sa det var straffespark, og jeg har som sagt sett repriser, og som jeg sa, han var borti meg på baksiden av ankelen.

Benteke ble også spurt om han ville ha falt slik om situasjonen hadde skjedd midt på banen.

– Ja, jeg spiller spillet.