– Shawcross spiller ikke mot Liverpool

Mark Hughes må klare seg uten sin forsvarskjempe i den avgjørende semifinalen. Han antyder også at han kan komme til å bruke to meter høye Crouch på topp.

På mandagens pressekonferanse bekreftet Mark Hughes at Ryan Shawcross ikke vil være tilgjengelig mot Liverpool i tirsdagens andre semifinale i ligacupen.

– Dessverre har han noen muskelproblemer, og for øyeblikket ser det ut til at han vil være ute i tre til fire uker, noe som gjør det vanskelig for oss. Han vil bli savnet, sa Stokes manager.  

Også Marko Arnautovic har vært usikker foran kampen, men Hughes friskmelder nå østerrikeren.

– Han trente i dag og virket bra. Han kjenner fortsatt litt i hamstringen, men vi har sjekket og han er ok. Vi vil sørge for at han er klar til kamp.

Geoff Cameron er skadet for gjestene, men Bojan skal være tilbake i form.

LES OGSÅ: Clyne usikker til semifinalen

Setter inn Crouch?

I forhold til laguttaket nevner Hughes den tidligere Liverpool-spilleren Peter Crouch som en mann som mulig kan få starte kampen. Hughes har nok Liverpools problemer på dødballer og høye innlegg i tankene når han drar fram den 203 cm lange spissen.

– Hvis man ser på forsvarsspillet i helgen ble det gjort feil av både Norwich og Liverpool for å være ærlig. Men de er farlige framover, og dette vil bli en stor test for oss. Vi vet hvor vi står, vi må vinne, og slik sett er utgangspunktet enkelt for oss, sier Hughes.

Stoke tapte 0-1 i første oppgjør. 

– Forhåpentligvis vil vi etter kampen i morgen være i finalen for første gang på 40 år. Jeg kommer til å minne spillerne om det, avslutter Hughes.

Kampen sendes på TV 2 Sport Premium tirsdag klokka 20.45. Kampen kan du selvsagt også følge tett på Liverpool.no.

LES OGSÅ: Ber om hjelp fra The Kop til å fullføre jobben