– Simon er perfekt

Jürgen Klopp avfeier alle spekulasjoner om at Simon Mignolet ikke kommer til å bli satset på i fremtiden.

Simon Mignolet signerte i går en ny langtidskontrakt med Liverpool, og Jürgen Klopp signaliserte under dagens pressekonferanse at belgieren er mannen han kommer til å satse på som klubbens førstekeeper de kommende årene.

– Det er blitt spilt mange kamper etter at jeg kom til klubben, og Simon har vært involvert i et par av baklengsmålene vi har sluppet inn, men det er bare helt normalt at en keeper er det, svarte Klopp på kritikken som har haglet mot lagets målvakt den siste tiden.

– Vi har tenkt gjennom dette, og vi ønsker den pakken vi får med Simon. Han er perfekt for oss, for han er en smart fyr som er ung nok til å utvikle seg ytterligere på det han må bli bedre på. Han gir oss alle, hele laget, en god følelse når han er i startoppstillingen, noe som er veldig viktig.

– Vi tenkte over dette, og kom frem til at vi var sikre på at vi ønsket å jobbe sammen med ham de kommende årene. Derfor ble han tilbudt en ny kontrakt. Han takket ja til den, og nå er han Liverpool-spiller for noen år fremover.

– Forhåpentligvis kan jeg også måtte tenke på å gi ham enda en kontrakt, for det betyr at vi vil ha hatt suksess. Jeg er veldig fornøyd med keepersituasjonen, og nå ser vi fremover.

LES OGSÅ: Dette sa Klopp under dagens pressekonferanse

 

Signed my new deal this afternoon! So happy to commit my longterm future to @liverpoolfc #YNWA

Et bilde publisert av Simon Mignolet (@22mignolet22)