– Skrtels comeback var en suksess

Reservelagsmanager Michael Beale var meget godt fornøyd med innsatsen til Martin Skrtel i gårsdagens U21-kamp mot Manchester United.

Martin Skrtel spilte sin første match siden han fikk en hamstringskade i kampen mot Watford den 20. desember, og leverte stødig stopperspill den timen han var på banen på Prenton Park.

– Det var planlagt at Martin skulle spille i en time, forteller Beale til Liverpoolfc.com.

– Han har vært ute en stund, men virket i god form. Nå klør han selvsagt etter å komme med i troppen til Europa League-returen mot Manchester United på torsdag, så nå ser han fremover, fortsetter reservelagsmanageren.

U21-oppgjøret mot erkerivalen endte 1-1, noe Beale var litt skuffet over.

– Jeg syntes vi hadde en god periode de første 15-20 minuttene av annen omgang, og da tok vi også ledelsen og hadde 2-3 gode muligheter til å få et mål nummer to, men den siste pasningen var ikke presis nok.

– Jeg er frustrert over målet deres, for det var den eneste defensive tabben vi gjorde. Men totalt sett synes jeg vi var det beste laget. Det var et godt poeng å få med seg, men jeg er litt frustrert over at det ikke ble tre.

Skryter av Kent og Ojo

Jerome Sinclair ga Liverpool ledelsen, mens duoen Ryan Kent og Sheyi Ojo utmerket seg positivt i kampen.

– Det var en god avslutning av Jerome, og en flott målgivende pasning fra Ryan Kent. Jerome satte ballen i mål på utmerket vis. Jeg synes Ryan var veldig bra gjennom hele kampen, der han møtte spillere som Adnan Januzaj og Andreas Pereira som har spilt for Manchester Uniteds førstelag. Jeg syntes Ryan og Sheyi Ojo spilte utmerket, sier Beale.

– Sheyi er i veldig god form for øyeblikket. Han gjorde hat-trick mot Middlesbrough på mandag, og leverte en meget god kamp mot United.