- Sterk avslutning i ligaen er viktig

Daniel Sturridge mener en god innspurt i 2015/16 vil ha positiv innvirkning på starten i 2016/17. Sturridge ventes å starte mot Bournemouth.

Det ryktes at Jürgen Klopp kan skifte ut så godt som hele startelleveren mot Borussia Dortmund, til møtet med Bournemouth i ettermiddag. Innbytter Daniel Sturridge ventes imidlertid å være med fra avspark. Daniel mener at en god innspurt i årets ligasesong vil være gunstig på flere måter.

- Hvis du ser på Leicester, jeg tror de var det beste laget i kalenderåret 2015 og nå er de tre kamper unna å vinne Premier League, sier Sturridge til Liverpoolfc.com. – Det viser at alt er mulig i fotball.

- Så lenge vi avslutter sesongen sterkt, ankommer neste sesong fra EM og Copa America, og har den samme mentaliteten, da vil vi være godt forberedt.

- Jeg pleier ikke å sette meg mål da du kan bli lei deg hvis du ikke greier å nå dem. Det beste er trolig å sette seg realistiske mål, i hvert fall hvis du behøver selvtillit.

- Fansen ønsker å se at du presterer hver uke, og du må kjempe og vise stolthet. Du må sørge for å underholde dem.

- Alle lag kan overraske og de har alle sin individuelle stil, men en ting forandrer seg aldri i Premier League og det er intensiteten som er i kampen, forklarer Liverpools nr. 15 før dagens kamp mot Bournemouth.

LES OGSÅ: FØR KAMPEN: BOURNEMOUTH - LIVERPOOL