«Stjerneskuddet fikk det til å se enkelt ut»

Dette skriver avisene etter at et reservepreget Liverpool slo Exeter ut av FA cupen i går kveld.

Her følger et lite utdrag om hva avisene mener etter 3-0 seieren over Exeter onsdag kveld.

 

Henry Winter, The Times:

«Sheyi Ojo sin twitterside har mottoet «ingenting er umulig». Ojo mangler ikke selvtillit, og markerte sin Anfield-debut med å skru ballen i mål foran The Kop, og bli Liverpools yngste målscorer i FA cupen 18 år og 215 dager gammel. 

 

Ojo var en av mange positive for Liverpool i denne 3. runde-omkampen på Anfield. Cameron Brannagan markerte seg på midten, Brad Smith viste frem sine offensive egenskaper fra venstreback, mens Teixeira avsluttet iskaldt på målet. Liverpools unggutter imponerte, men Klopp påpekte at de fortsatt har mye å lære.

 

Det eneste bekymringsverdige var spillet til Christian Benteke. Belgieren bevegde seg bra, hadde noen gode dribleraid og var involvert i to av målene, men klarte ikke å score. Med tanke på hvor glad han er i innlegg, burde han ha gjort mer med de 33 innleggene.»

 

The Times sin spillerbørs: Mignolet 6, Randall 6, Flanagan 6, Ilori 6, J. Enrique 6, Smith 7, Stewart 7, Ibe 8, Allen 8, Brannigan 7, Teixeira 7, Benteke 6.


 

Joe Rimmer, Liverpool Echo:

«Joe Allen har mye å takke Brendan Rodgers for. Nord-Iren ga waliseren hans gjennombrudd i Premier League, brukte £15 millioner på å hente ham fra Swasea til Anfield, og støttet ham alltid i Liverpool. 

 

Allen spilte bak Christian Benteke, og var skarp og bestemt. Han løp og løp, og presset slik manageren krever. Han fikk det første målet, og var uheldig som ikke scoret et til. Allen kunne ha tatt det enkleste valget og dratt tilbake til sør-Wales denne måneden, uten at for mange røde supportere ville blitt skuffet, men slik er han ikke. Nå har han like mange mål som Adam Lallana denne sesongen, og er kun ett bak Roberto Firmino. Kanskje er det liv i «den walisiske Xavi» enda.

 

Brad Smith befant seg i en limbo i sommer. En fremtid på Anfield fantes ikke, og en overgang virket ikke sannsynlig. Han jobbet hardt, en ny manager kom, og kontrakten ble underskrevet. Nå ser fremtiden lysere ut for venstrebacken. I en alder av 21 år, har han ikke tid å miste, og han vil prøve å etablere seg i Liverpool på imponerende vis.

 

Han scoret målet som ga Liverpool en ny sjanse i denne turneringen, og satte det i gang i kveld da han spilte vegg med Christian Benteke og serverte Allen. Han var solid, og serverte innlegg fra venstre som Benteke kunne angripe. Holder han dette gående trenger han ikke å bekymre seg for fremtiden. Den eneste som vil bekymre seg er Alberto Moreno, som nå har konkurranse om plassen

 

 

Paul Joyce, Daily Express:

«Liverpool gjorde bare det som det var forventet at Liverpool skulle gjøre i går kveld, og om enn avansementet bare ble garantert det siste kvarteret, føltes det likevel verdt ventingen. 

 

Målet som skulle gi Christian Benteke en selvtillitsboost kom ikke til tross for mange sjanser, men unggutten Sheyi Ojo som ble klubbens yngste målscorer i FA cupen, og Joao Teixeira, hadde flere grunner til å huske anledningen, da de plusset på Joe Allens tidlige ledermål. 

 

Liverpool vant et 4. runde-møte med West Ham, hvor Klopps unggutter vil håpe på flere sjanser.

 

Ibe hadde truffet tverrleggeren, og reprisene viste at mesteparten av ballen hadde vært over linja, men ikke hele. Det fortalte likevel mye at kveldens til da største jubelbrøl ble spart for comebacket til Jon Flanagan etter 20 måneder ute - frem til Ojo lyste opp sin Anfield-debut.»