– Sturridge er den eneste som kan redde sesongen

«Det er som å vente på at Supermann skal komme for å hjelpe, mens man innser at han ikke klarer å komme ut av telefonkiosken», skriver Chris Bascombe om skadeplagene.

«Liverpools tap for Leicester er det siste eksempelet på at Jürgen Klopp går inn i en revolverkamp mot en av de kjappeste til å trekke av i vesten der han bare er bevæpnet med en lommekniv», skriver Chris Bascombe i The Telegraph i sin innledning til en sak om Liverpools scoringsproblemer og mannen som kan løse det, Daniel Sturridge.

Bascombe mener nå en respektabel ligaplassering avhenger av spissen som har vært skadet stort sett i over ett år. Sturridge, som står med 44 mål på 74 kamper i Liverpool-karrieren, var tilbake i full trening onsdag.

Tynt håp

Håpet er at han nå skal ha en så bra treningsperiode at han kan gjøre «comeback» om ti dager. Men tilbakeslagene har vært så mange at mange den lokale journalisten har mistet troen på at det vil skje.

«Det er bare et tynt håp at Daniel Sturridge kan spille i majoriteten av kamper fra nå og til mai. Det er mer som å vente på at Supermann skal komme for å hjelpe, mens man innser at han ikke klarer å komme ut av telefonkiosken.»

Sturridge har den siste perioden gått igjennom sin egen lille preseason i et håp om å bli kvitt skadeproblemene.

Bascombe mener frustrasjonen over Sturridge sine skader er langt større på Melwood enn det som har kommet fram offentlig.

Han skriver at ingen i klubben tviler på skadene hans, men det har vært et spørsmål om hvor frisk han må være for å spille.

Steven Gerrard illustrerte denne problemstillingen godt i sin siste bok der han skrev at det er forskjell på spillere som trenger å være 100 prosent i form for å spille, og de som trenger å være 100 prosent skadd for å la være. Gerrard beskrev også en situasjon der han måtte overtale Sturridge til å spille mot Manchester United i en kamp han seinere avgjorde.

Står om Anfield-karrieren

«De trenger desperat at han redder sesongen igjen. Å gjøre det er kanskje den eneste sjansen han har på å redde Anfield-karrieren. For en Liverpool manager kan aldri igjen stole på at han returnerer med mål.»

Også John Aldridge skriver om samme tema i sin spalte i Liverpool Echo.

«Daniel Sturridge returnerer til trening denne uken og nok en gang er Liverpool tilbake til start - med håp om at han kan redde dem. Vi hadde det sånn gjennom hele forrige sesong, og de var tilbakeslag etter tilbakeslag. Vi satt og ventet og håpet, men det skjedde aldri noe. Nå et år seinere er vi i samme båt igjen. Liverpool har brukt penger, byttet manager, sett etter løsninger, men har ikke vært i stand til å fikse det store problem: De klarer ikke score mål», skriver Aldridge.

LES OGSÅ: God treningsøkt for Sturridge