– Sturridge har vært mer frustrert enn noen andre

Jordan Henderson mener mye av det som har blitt skrevet om Daniel Sturridge sin skadesituasjon er urettferdig, og er sårende for spissen.

Søndag var Daniel Sturridge endelig tilbake fra start mot Aston Villa. Han brukte 16 minutter på å score det første av Liverpools i alt seks mål på Villa Park.

Kaptein Jordan Henderson er svært glad for å ha spissen tilbake på banen.

– Sturridge gjør en stor forskjell. Du kan se det i kampene han har spilt hvor mye han har vært savnet. Han har vært fantastisk etter at han kom tilbake i trening, og ser veldig skarp ut, sier Jordan Henderson til Liverpool Echo.

– Alle vet hvor god han er, men siden han har vært ute en stund, glemmer man kvalitetene hans og hvor god han virkelig er.

– Han er en massiv bonus for oss. Han gir oss definitivt «fear factor».

Såret av skriveriene

Henderson har hatt mange samtaler med Sturridge i periodene han har vært skadet, og mener skriveriene om at spissen ikke vil spille om han ikke er hundre prosent i form er urettferdig.

– Jeg har kjent Sturridge i flere år, og jeg står ganske nær ham. Han har vært mer frustrert enn noen andre. Mye sies om han utenfor vår gruppe. Jeg vet det sårer ham, og jeg vet han synes det er vanskelig.

– Han vil ikke være skadet. Han er mer irritert enn noen andre over at han ikke spiller. Men nå er han tilbake, han har et smil rundt munnen og han har vært verdensklasse, sier Henderson. 

Må konsentrere seg om det defensive

Med Sturridge og Coutinho tilbake kunne Liverpool omsider spille med Sturridge, Coutinho og Roberto Firmino på topp.

– De er topp, topp spillere. Man kan bare la de kjøre på og skape problemer. Jeg har lyst å bli med dem, men jeg må være mer forsiktig så det ikke blir store rom på midten. Jeg må tenke mer på det defensive når vi har spillere med den kvaliteten på topp, sier Henderson om sin egen rolle til The Telegraph.

– Forhåpentligvis har vi vært igjennom de fleste skadene nå. Da kan vi slå alle, sier han.   

LES OGSÅ: Har bedre målsnitt enn Suarez og Torres