– Taper om vi sparer energi og kraft til søndag

Les hva Jürgen Klopp og Jordan Henderson skriver i kampprogrammet før møte med Augsburg.

Tyskernes evne til organisering er viden kjent, og Jürgen Klopp mener det skapte problemer for Liverpool i den første kampen mot Augsburg.

«Vi visste at det ville bli en veldig tøff kamp i Augsburg av ulike årsaker, ikke minst på grunn av kvaliteten til motstanderen. Jeg visste av erfaring at organiseringen av tyske lag er veldig sterk og Augsburg har vist mange ganger at de kan utfordre enhver motstander når de har dagen», skriver Klopp i kampprogrammet «This is Anfield».

«I kveld vil det bli en veldig annerledes utfordring for begge lag, for nå er det i realiteten vinneren som tar alt», fortsetter han.

LES OGSÅ: Augsburg: Et stort høydepunkt for oss

– Kan ikke la oss distrahere

Opp mot kampen har det naturlig nok vært mye snakk også om søndagens ligacupfinale mot Manchester City, men Klopp insisterer på at Wembley ikke har vært i lagets tanker opp mot den avgjørende Europa League-kampen.

«For å være ærlig har vi ikke tillatt å ha dette i tankene, og vi kan ikke la det distrahere oss i kveld. Hvis vi bekymrer oss for søndagens kamp og sparer på energien og kraften, vil vi tape på torsdag. Jeg kan forsikre dere om at det ikke vil gjøre oss noe godt på søndag, sånn er det bare. Vårt fokus har vært og må være ene og alene på i kveld», skriver Klopp.

LES OGSÅ: Ny Augsburg-spiller på skadelisten

– Må lære av West Ham-tapet

I Jordan Hendersons notater i kampprogrammet før kampen, skriver han at spillerne må lære av tapet i FA-cupen mot West Ham. Angelo Ogbonna sørget da for en brutal avslutning på Liverpools FA-cupeventyr, da han stanget inn  Dimitri Payets innlegg etter 120 minutter.

«Hvis du skrur av i bare et sekund blir du straffet. Det er må være vårt utgangspunkt før kvelden. Vi må holde det gående til siste slutt mot Augsburg. For sju dager siden gjorde de det veldig vanskelig for oss ved å forsvare seg med mange mann og uten å gi oss rom. De kommer kanskje til å spille likt i dag», skriver Henderson.

«Vi må være tålmodige, spille vårt eget spill og sette tempoet», skriver Henderson.

Kampen sendes på MAX klokka 19.

LES OGSÅ: Tre kjappe om finaleuka