– Tviler aldri på meg selv

Christian Benteke skal prate med Jürgen Klopp om fremtiden, og ønsker selv å bli værende.

– Min første sesong var tøff, men jeg visste Liverpool var en massiv klubb med mye press, med mange gode spillere, og det var ikke noe som skulle være enkelt, men jeg fortsetter å prøve, sier spissen, ifølge The Telegraph.

Den store belgieren tegnet seg for ti nettkjenninger i debutåret på Merseyside, men har slitt med spilletiden – særlig etter nyttår. Av de totalt 42 kampene han har fått hittil, er bare 20 av dem fra start. I ligaen startet 25-åringen 14 ganger.

– Skrev ikke under for ett år

Klubbens nest dyreste signering noensinne er bak Daniel Sturridge og landsmannen Divock Origi i køen om spissplassen, og Liverpool Echo tror han også vil bli foretrukket bak Danny Ings når 23-åringen blir hundre prosent.

Selv har imidlertid Benteke ingen planer om å forlate Liverpool. Både West Ham og West Bromwich kobles til angriperen, men landslagsspilleren sier at han gjerne vil bli værende og kjempe om plassen.

– Selvfølgelig. Jeg skrev under for fem år, ikke ett. Men jeg skal prate med manageren og høre planene hans for neste sesong, forteller Benteke.

– Jeg er ikke den eneste som skal gjøre det. Jeg tror det er mange spillere som vil vite hva som skal skje.

Les også: Mange med usikker Liverpool-fremtid

Den tidligere Aston Villa-spilleren, som kostet 32,5 millioner pund da Liverpool hentet ham i fjor sommer, forklarer at han ikke har mistet troen på egne kvaliteter etter et variabelt år.

– Må bare jobbe hardt

 – Jeg tviler aldri på meg selv. Nå skal jeg fokusere på EM, og vi får se neste sesong. Selvfølgelig må jeg tilpasse meg manageren. Men nå er sesongen over, og vi ønsker å prate med ham og finne en løsning.

– I begynnelsen var det ikke enkelt å akseptere (at jeg ikke var førstevalget), men man venner seg til det, og det eneste man kan gjøre, er å jobbe hardt og respektere managerens valg, sier Benteke.

Les også: – Mener jeg har kvalitetene som kreves