– Vi er på riktig vei

Emre Can håper at Liverpool kan benytte hengekampene til å redusere avstanden til lagene foran på tabellen.

– Vi har fortsatt en eller to kamper til gode på lagene foran oss på tabellen, så vi kan fortsatt ta noen poeng innpå, uttaler Can til Kicker.

Foran kampen mot Tottenham lørdag kveld befinner Liverpool seg helt nede på niendeplass på Premier League-tabellen, og det er sju poeng opp til Manchester City på fjerdeplass. De lyseblå har imidlertid spilt en kamp mer enn de røde.

– Vi har hatt fremgang under Jürgen Klopp. Det er bare å studere fotballen vi har spilt de siste ukene. Vi har levert gode prestasjoner i flesteparten av kampene, sier midtbanespilleren.

– En plass i en av europacupene er vårt mål for resten av sesongen. Vårt problem er at vi ikke har vært stabile nok. Vi følger opp to gode kamper med en dårlig kamp litt for hyppig. Vi må bli mer stabile over en lengre periode. Dette gjelder meg selv også.

– Jeg tror det blir lettere å levere stabile prestasjoner med årene. Av og til tenker jeg litt for lenge på dårlige kamper. Det er greit å analysere litt, men å henge seg opp i slike ting for lenge er ikke bra. Det må jeg lære meg.

Can ser naturlig nok frem til de to kvartfinalene i Europa League mot Borussia Dortmund, og gleder seg til å spille for Liverpool hjemme i Tyskland igjen, bare noen uker etter at han var i aksjon for Liverpool på tysk jord for første gang, i 0-0 kampen i Augsburg.

– Dortmund har nok et lite favorittstempel, men jeg mener vi har 50% sjanse til å gå videre. Vi har kommet langt i Europa League, og ønsker å vinne turneringen, avslutter den tyske landslagsspilleren.

LES OGSÅ: Can på suspensjonsgrensen

 

Happy #airmax day 😊 #matchday #ynwa #liverpool #nike

Et bilde publisert av Emre Can (@ec2323)