– Vi forstår hva manageren ønsker nå

James Milner mener at den solide seieren over Everton i går er et bevis på at Jürgen Klopps metoder fungerer.

Liverpool knuste naboene 4-0, og det var tidvis kattens lek med musen etter at Funes Mori ble utvist tidlig i andre omgang.

– Alle lokaloppgjør betyr mye for alle involverte. Disse kampene betyr mye både for klubben og fansen, uttalte James Milner til Sky Sports etter matchen.

LES OGSÅ:  – Dette var som en treningsøkt for Liverpool

– Fansen kan nå sole seg i glansen av denne seieren frem til neste lokaloppgjør, når de møter på jobb eller besøker venner. Dette var en stor seier, og nå ønsker vi å holde den gode formen intakt, uttaler visekapteinen, som for øvrig ble kåret til Liverpools bestemann både av Liverpool.no og Sky i går.



– Vi er klar over at vi kunne ha spilt bedre i første omgang, men vi fortsatte å prøve. Vi skapte sjanser, og presset fremover. Vi ledet til pause, men vi visste vi hadde et gir til å sette inn.

– Det som var viktig var at vi klarte å fortsette kjøret i annen omgang. Vi startet andre omgang veldig bra, og sto på ut kampen. Det ser ut som vi har funnet rytmen i vårt spill nå.

– Vi trenger hele troppen, og vi har en tropp med kvalitetsspillere. Det er også en ung tropp. De unge spillerne har gjort det veldig bra når de har kommet inn. Det er hard konkurranse om plassene, og det er hva du behøver.

– Vi er ikke så opptatt av managerens spillestil nå som vi var for noen måneder siden, for nå går det av seg selv. Alle leser fra samme side nå. Det kan du se på prestasjonene våre.

Servitør

Milner har levert 11 målgivende pasninger etter nyttår, noe som er mest av alle spillerne i Premier League, med klar margin. I går serverte han Divock Origi og Mamadou Sakho ved de to første scoringene.

– Det har alltid vært en av mine styrker, men det har kanskje ikke vært så veldig fokus på det. Jeg liker å bli med fremover, og forsøker å skape sjanser og scoringer når jeg har muligheten. Det er noe jeg jobber med. Du ønsker å bidra, om det er med scoringer eller målgivende pasninger. Det er hyggelig å kunne bidra.

– Nå ønsker vi bare å holde den gode resultatrekken gående, og avslutte sesongen sterkt. Dette var en ny god prestasjon, og vi er i flytsonen nå, og det må vi ta med oss inn i de kommende kampene, avslutter midtbanespilleren.

LES OGSÅ: Liverpools servitør best