- Vi fortjente litt flaks

Jürgen Klopp innrømmet at hans lag hadde marginer på sin side mot Crystal Palace. Han mente straffesparket var riktig, men Alan Pardew var ikke helt enig.

Klopp mente at utvisningen til James Milner var slikt som kunne skje og at hans lag kjempet seg til tre poeng på imponerende vis, da Liverpool snudde bortekampen mot Crystal Palace med ti mann.

- Da Milner ble utvist måtte vi ta en avgjørelse, forklarte Klopp til BBC. – Vi ønsket å få innpå Philippe Coutinho og at vi skulle være mer offensive på høyresiden ved å bruke James Milner som back istedenfor Jon Flanagan.

- Det første som skjer er at Milly blir utvist og vi forandrer system til 3-4-2. Det er ikke noe problem offensivt, men det gjør det vanskeligere defensivt.

- I en slik situasjon tror jeg det likevel dreier seg mer om innsats og lidenskap enn om formasjonen og det er klart at du behøver litt flaks.

- Du kan si at vi bidro selv til denne flaksen da vi lå høyt med vår formasjon og vi var der og kunne score målet, forklarte manageren om utligningen til 1-1 ved Roberto Firmino.

- Byttet av Benteke var perfekt. Han arbeidet virkelig hardt, hans første touch var en stor sjanse og så var det hans straffe. Han tok løpet og provoserte frem situasjonen. Det var et klart straffespark og han var rimelig kald da han satte det inn.

- Alt i alt synes jeg vi fortjente det vi måtte ha av flaks.

Alan Pardew, manager hos Crystal Palace, hadde et noe annet syn på straffesparket som sørget for 2-1 til Liverpool.

- Han (Benteke) prøvde å skaffe seg straffespark, mens vår spiller trakk seg ut av situasjonen. Han sklir inn og får en berøring med kneet og hvis det er det linjemannen dømmer for synes jeg det er svært strengt i kampens siste minutt.