– Vi hadde dem

Jürgen Klopp var stort sett fornøyd, men mener laget hans kunne ha vunnet kveldens kamp.

Det endte 1-1 på Westfalenstadion i kveld, etter scoringer av Divock Origi og Mats Hummels. De aller fleste ville ha vært veldig fornøyd med et slikt utgangspunkt, men Liverpools manager mener det kunne vært bedre.

 

– Jeg er stort sett fornøyd, for Dortmund er et veldig godt lag. Vi hadde våre øyeblikk, men alle kunne se at vi kunne ha vunnet kampen, oppsummerte Klopp til BT Sport.

 

– Vi hadde dem, la Klopp til.

 

Bra spissvalg

 

Han var fornøyd med hvordan Divock Origi spilte på topp.

 

– Noen ganger har vi en plan, spøkte han.

 

– Divock var laget for denne kampen, med alt rommet han kan skape, måten han kan holde på ballen, og farten hans. Det var veldig bra.

 

– Jeg tror mange trodde vi ville tape 2, 3 eller 4-0. De hadde sine sjanser, men vi spilte veldig bra og holdt oss rolige. Mot en motstander som Dortmund må du forsvare deg. Vi kan ikke spille slik som de gjør, men vi kan forsvare oss mot dem og score mål, og da kan du åpenbart vinne.

 

 

Irriterende baklengsmål 

 

Om baklengsmålet, der det var Adam Lallana som fikk oppgaven med hodesterke Hummels.

 

– Det var på en dødball... Når vi organiserte oss bakover så kunne vi hatt Origi der, men det er hektisk, og det er som det er. Vi kunne ha gjort mye, men det ble mål og det må vi akseptere. Det er ikke det viktigste i kveld.

 

Mye av fokuset var på Klopp selv før denne kampen, da han returnerte til gamleklubben.

 

– Det var fint. Mange har snakket om det, og hvordan det ville bli. Det var en respektfull applaus. Det var fint, og slik det bør være.

 

Reporteren lurte avslutningsvis på om Liverpool kunne gjøre det samme neste uke.

 

– Ja, eller bedre, avsluttet Liverpools manager.