- Vi håper at Sturridge nå er nærme å spille kamper

Jürgen Klopp antydet at Daniel Sturridge bare er noen dager fra et «comeback» ute på det grønne gresset.

På dagens pressekonferanse lo Jürgen Klopp vekk spekulasjonene om at Daniel Sturridge ikke skulle være fornøyd med sin tilværelse på Anfield og ønsker seg vekk.

LES OGSÅ: Klopp mener Sturridge-historien er oppspinn

- Daniel er tilbake i trening og det er flott. Alt ser bra ut for øyeblikket, hva som er bra for ham er bra for oss. I går trente han sammen med Phil (Coutinho) og Divock (Origi), hvis du ser disse tre spillerne da forstår du hva du har savnet.

Etter hvert utdypet også Klopp mer om situasjonen til Sturridge, og ga et klart hint om at spissen kunne være klar til West Ham eller i det minste Aston Villa om en uke.

- Det er klart at det har vært en del problemer tidligere med skader, ikke bare siden jeg har vært her. Det er imidlertid historie, det ville vært cool hvis vi kunne la det være med det.

Klopp kunne dessuten ikke huske at han hadde sagt spesifikt at Sturridge måtte trene i ti dager i strekk, slik det ofte har blitt henvist til.

- Hva jeg sa var at Daniel behøver, slik det er med alle spillere, å kunne trene regelmessig. Det er normalt hvis du skal være i stand til å spille i Premier League. Vi har prøvd å gjøre alt vi kunne for å få ham i form og nå er det et tidspunkt hvor vi forhåpentligvis kan dra nytte av all treningen.

- Han vil ikke være tilbake denne helgen, han må trene litt til. De trenger alle kanskje tre treninger til og kan være klare for West Ham, om ikke noe skjer.