- Vi har hatt for vane å komme tilbake

Liverpool U18 trener Neil Critchley kunne se sitt mannskap avgjøre på overtid i en vanskelig cupkamp mot Nottingham Forest. Kommentarer fra glade målscorere.

- Jeg er sliten selv, utbrøt Critchley til LFCTV rett etter at Adam Phillips hadde avgjort kampen på City Ground to minutter på overtid. Etter at vertene trodde de hadde sikret seg ekstraomgang bare noen få minutter tidligere.

- Jeg synes det var en typisk kamp i juniorcupen. Vi hadde en brukbar 1.omgang hvor vi hadde bra kontroll bakover, men gjorde ikke som vi pleier etter pause og lot oss presse bakover. Forest slo lange baller og fikk oss på hæla, men samtidig hadde vi mange store kontringsmuligheter som vi ikke utnyttet. Jeg var derfor ikke så overrasket over at vi skulle få den sjansen på overtid.

- Adam Phillips har avgjort sent for oss før også, mens Ben Woodburn gjorde et godt forarbeid. Ben hadde ikke en av sine beste kamper i kveld, men han har gjort seg fortjent til en kamp litt under pari.

- I forsvaret spilt Conor Masterson som en mann og han fikk god hjelp av Trent Alexander-Arnold.

- Dette ble en skikkelig test for oss, men vi har kommet tilbake mange ganger denne sesongen. Det er ingen dum vane å ha.

Målscorerne Adam Phillips og Herbie Kane hadde også en kort kommentar etter kampen:

Phillips: - Jeg synes det var en typisk cupkamp. Vi stod på til siste slutt og fikk vår belønning. Nå tar jeg gjerne Arsenal på Emirates i kvartfinalen.

Kane: - Det var det første målet jeg har scoret på lenge så det var på tide. Jeg burde hatt et til også, men mistet balansen akkurat i det avgjørende øyeblikket.



Målscorerne mot Nottingham Forest - Herbie Kane og Adam Phillips.