- Vi kan ikke bare tenke på topp fire

Jürgen Klopp sier at dette er en sesong hvor en må akseptere at en ikke kan få alt til å fungere, men at det er en god plattform å bygge fra.

- Vi kan si at vi skulle vært mer kliniske i 1.omgang, eller at vi skulle ha spilt bedre i 2.omgang, begge deler er like riktige og er noe vi ønsker å forbedre i fremtiden, sier Klopp til Liverpool Echo etter at 2-0 ble til 2-3 i Southampton.

- Det er to ting som er viktige. Vi fikk ikke poengene, som ikke er bra, mens vi på den andre siden kunne se hvor bra vi kan spille fotball, noe vi heller ikke skal glemme.

- Jeg vet at resultatet ikke ble som vi ønsket, men vi må akseptere at denne sesongen må vi ta det vi kan få og ikke bare tenke på topp fire.

- Vi vet at ting som dette kan skje og hvorfor skulle vi nå være helt ute av den kampen etter å ha tapt for Southampton?, undrer manageren på spørsmål om mulighetene for topp fire fortsatt er der.

- Andre lag har tapt der og vil komme til å tape der, det er normalt.

- Nå er spillerne med sine landslag og det eneste som er viktig er at de kommer tilbake friske og skadefrie. Vi så igjen at vi har en virkelig god plattform og vi vil fortsette vårt arbeid.