– Vi kjenner hverandre veldig godt

James Milner spår en tøff batalje mellom England og Wales i Lens på torsdag.

Wales slo Slovakia 2-1 i sin første EM-kamp, mens Milner & Co fikk et surt baklengsmål på overtid, og måtte nøye seg med 1-1 mot Russland i sin åpningskamp i mesterskapet.

Det var kun Adam Lallana og Milner som fikk spilletid for England mot Russland, men mot Wales håper karer som Jordan Henderson, Nathaniel Clyne og Daniel Sturridge også å slippe til.

På motsatt banehalvdel kan fort både Danny Ward og Joe Allen stå, etter at førstnevnte fikk en overraskende EM-debut mot Slovakia som følge av Wayne Hennessey sin ryggskade.

– En spesiell begivenhet

– Dette blir selvfølgelig en tøff kamp. Det blir en veldig annerledes kamp enn den første vi spilte. Begge lags spillere kjenner hverandre veldig godt, så det blir en interessant kamp, uttaler Milner til FATV.

– Dette blir trolig mer den type kamp vi er vant til å spille uke etter uke, samtidig som det kommer til å være en turnerings-atmosfære rundt den. Det blir en spesiell begivenhet.

– Etter å ha sett alle kampene i turneringen så langt, synes jeg det bare er en som har vært virkelig god, og det var vår egen. Vi spilte meget bra. Vi spilte positiv fotball, men fikk dessverre ikke det resultatet vi hadde håpet på. Vi må bli mer nådeløse. Forhåpentligvis tar vi tre poeng i neste kamp.

– Hele spillergruppen er selvsagt skuffet over resultatet, men i en turnering er det viktig å komme over dette raskt. Vi spilte bra, men slik er fotballen noen ganger. I de tre privatlandskampene før EM spilte vi ikke spesielt bra, men vi vant hver eneste kamp. Nå spilte vi ganske bra i den første kampen i turneringen, men fikk ikke alle tre poengene. Det var skuffende, men det var mye positivt å ta med seg, og nå må vi slå tilbake veldig raskt, komme oss videre og se frem til neste kamp.

LES OGSÅ: Milner på 5.plass på UEFA-liste