– Vi må bli bedre på dødballer

Lucas Leiva tror at Liverpools tabellsituasjon hadde vært mye mer komfortabel om laget hadde klart å forsvare seg bedre på dødballer.

Liverpool slo Norwich 5-4 på Carrow Road i en thriller av en fotballkamp, men igjen slapp de røde inn et mål etter en corner.

– Om vi kan score fem mål og forsvare oss litt bedre på dødballer, ville vi vunnet kamper mer komfortabelt, slår Lucas fast til Teamtalk.

– Vi er selvsagt fornøyd med resultatet, ikke minst siden vi lå under til pause. Manageren sa at vi bare måtte finne en måte å vinne på. Vi gjorde det. Selvsagt er dette ikke beste måten å vinne kampen på, men det ble nødvendig å gjøre det på denne måten.

– Vi må bli mye bedre, men lidenskapen, målbevisstheten og troen er der. Forhåpentligvis klarer vi å rette på de tingene vi ikke gjør så bra nå, slik at vi kommer oss videre.

– Det er flott at vi vinner kampen, men vi vet vi må bli bedre. Seieren vil likevel gi oss masse tro på oss selv. I morgen har vi en stor kamp. En semifinale, og en sjanse til å komme til Wembley. Vi vil gjøre alt vi kan for å komme dit.

LES OGSÅ: Forsvarsproblemer er som troll i ord