– Vi må tenke som om det fortsatt står 0-0

Dejan Lovren mener at Liverpool-spillerne hadde feil fokus foran andreomgangen mot Newcastle.

Kroaten håper at Liverpool aldri mer gir fra seg en tomålsledelse på den måten de røde gjorde mot Newcastle i går ettermiddag.

– Ved pause burde vi tenke som om det fortsatt står 0-0. Vi startet andre omgang veldig dårlig, og jeg synes Newcastle fortjente det poenget ditt fikk, sier en dønn ærlig Lovren til Liverpoolfc.com.

– Det var nesten som mot Dortmund. Det er det samme som skjer. Alt skjer inne i hodet ditt. Dersom du ønsker det nok, kan du score et par mål til. Vi hadde sjanser etter at Newcastle utlignet, men vi klarte ikke å score.

Konsentrasjonssvikt

Midtstopperen mener også at konsentrasjonen til vertene var for dårlig etter pause.

– Vi er ikke fornøyd. Vi hadde et godt resultat til pause. Vi ledet 2-0, og så mistet vi konsentrasjonen foran deres første mål.

(Video med tillatelse av TV2)

– Vi visste det ville bli en tøff kamp, for Newcastle kjemper for sin Premier League-eksistens, og til slutt fikk de to avslutninger på mål og scoret på begge.

LES OGSÅ: – De hadde to avslutninger og gjorde to mål

– Vi er skuffet over poengtapet, fordi vi startet kampen så bra. I første omgang spilte vi veldig bra, og viste våre kvaliteter igjen. Vi må lære av dette.

Lovren mener imidlertid at Liverpool-spillerne ikke skal dvele for mye ved det som skjedde, fordi man har en viktig semifinale å se frem til på torsdag.

– Mot Villarreal får vi kanskje med et par spillere som har vært skadet. De som ble hvilt i dag vil også være tilbake. Jeg tror vi vil være i god forfatning når semifinalen skal spilles. Vi må bare komme oss videre, og glemme det som skjedde i denne kampen.

LES OGSÅ: Boblen sprakk