- Vi må være modige

Jürgen Klopp sier at hans spillere alltid har vært klare for utfordringene som har møtt dem i Europa League. Nå er et vanskelig Villarreal siste hindring før en finale.

- Dette er ikke tidspunktet til å tenke på at erfaringen mot Dortmund i kvartfinalen er den erfaringen vi behøver, det er ikke hva det dreier seg om, sier Klopp før møtet med spanjolene torsdag kveld.

- Dette er den eneste muligheten i 2015/16, i Europa League, til å gå så langt som mulig. Det er det hele.

- Erfaring er ikke noe du kjøper. Det er noe du samler opp og bruker. Hver kamp du vinner, i hver vanskelige kamp du vinner, det er det beste du kan gjøre i din karriere og du kan dra nytte av det.

- Det er viktig å forstå at mine spillere er i semifinalen fordi de alltid var klare for øyeblikket. De tenkte aldri på hva som kunne skje i runden etter, slik at det er viktig å vise dem den respekten de har fortjent. Det betyr at jeg ikke behøver å snakke med dem om ting de utvilsomt gjør veldig bra.

- Vi har bare snakket om semifinalen. Ingen tror vi er halvveis et annet sted. Vi er her fordi vi har respektert turneringen.  Hva Villarreal har vist hver eneste uke, ved å være på fjerdeplass i Spania, er fotball på høyeste nivå. De er utrolig sterke med en virkelig god balanse i sitt lag.

- Vi må være modige. Vi er nå i semifinalen fordi vi fortjener det, og nå må vi vise at vi er sterke nok til å ta enda et skritt. 

LES OGSÅ: - Benteke er spilleklar