- Vi må være tålmodige med Benteke

Jürgen Klopp hevder at Christian Benteke er en «komplett» angriper og at han ikke har noen planer om selge den kostbare spissen.

Roberto Firmino har startet de siste ligakampene på topp for Liverpool, med Christian Benteke på benken. Benteke, innkjøpt for £32M i sommer, ventes isteden å spille på et ungdommelig lag mot Exeter onsdag kveld.

Jürgen Klopp avviser imidlertid at det vil bli vurdert å selge belgieren med det første, og at det ikke er mulig å tilpasse ham til den måten Liverpool nå ønsker å spille på.

- Dere (media) er for raske til å dra slutninger, forklarer Klopp overfor The Times. – Hvis det var slik det fungerte ville jeg sende avgårde alle spillere som brente sjanser. «Stay cool»

-Det er klart at han (Benteke) har en fremtid, det hersker det ingen tvil om.

- Da jeg var i Dortmund så vi ham i mange kamper, hvor han hadde evnen til å holde på ballen, viste teknikk, han var selvfølgelig sterk i lufta, men ikke bare der, han hadde generelt gode avslutninger.

- Han er en komplett angriper, men det er likevel noe du må arbeide med. Han er ikke ferdig med det hos oss, og det er vi heller ikke som lag. Du må se hvordan han kan passe inn.

- Vi har hatt kamper med Roberto og Christian som nr. 10 og nr. 9, men det fungerte ikke. Det betyr ikke at de aldri kan spille slik. For øyeblikket passer det ikke inn særlig bra, slik at vi må tenke på hvordan vi skal gjøre det slik at vi får utnyttet spillerne best mulig.

- Det å ha en spiller som Christian på benken er et kvalitetsstempel. Jeg vil gjerne sette ham innpå når vi leder 2-0 slik at vi kan gjøre 3-0 eller 4-0, men i de to siste kampene har vi ikke vært i føringen og det var en helt motsatt situasjon.

- Vi scorer ikke nok mål og jeg forstår hvorfor det blir spurt om angripere, og da den eneste virkelig rene angriperen. Han sitter på benken og det kan virke rart, men det er ikke min oppfatning.